Voel & Leef

‘Groepstraining ‘ Voel & Leef ’

Luister naar de stem van je lichaam

In deze training laten Anneloes van Vrijmaker Company en Wendy van Praktijk PuurHart je contact maken met jezelf en leiden we je naar je lichaam en innerlijke gevoelens. In contact met jezelf kun je ervaren welke patronen er in je leven en voelen wie je werkelijk bent. Dat je een – liefdevolle ik – hebt die daar los van staat. Je gaat loslaten wat je niet meer dient en naar je toehalen waar je naar verlangt of waar je behoeftes liggen. Voor iedereen die uit zijn hoofd wil komen! Is het spannend, zeker. Je brein heeft behoefte aan controle en veiligheid. Maar als je blijft doen wat je altijd deed, zal je uitkomst niet veranderen en krijg je wat je kreeg. Zo zal je ‘struggle’ blijven want de ‘magie’ ontstaat pas buiten je comfortzone. Dus ben jij er klaar voor?

Wij bieden aan:

  • Groepstraining ‘Voel en Leef’ met min. 6 personen – max. 10 personen en 2 begeleiders

  • 5 avonden van 2 uur per training op een locatie in Eindhoven

  • Start november 2019, dag en datum volgt

  • Er wordt gewerkt met een combinatie van verschillende methodes en technieken gericht op waarnemen van jouw binnenwereld. Het in contact komen met jouw gevoel, het op gang brengen van de natuurlijke stroom van energie en levenslust in jezelf o.a. middels bewegen, meditatie, ademwerk, samenwerking en sharing.

  • In de training is er volop aandacht voor veiligheid en vertrouwen en zal alles in jouw tempo gaan. Niks moet en je hebt zelf nog altijd de regie. Je krijgt een mix van aanwezigheid, rust, praktische spiritualiteit, zachtheid, speelsheid en diepgang en alle kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. We zijn er voor jou, hopelijk tot snel!

  • Kosten 195,- euro incl. btw

 

Note: Deze coaching is niet geschikt wanneer er sprake is van diepliggend trauma of persoonlijkheids- psychiatrische problematiek. Wel is het mogelijk hier een individueel traject voor te volgen bij Praktijk PuurHart, info@praktijkpuurhart.nl

Wendy & Marloes.jpg