top of page

Groepscoaching

Dit zijn sessies in groepsverband. Afhankelijk van het aanbod zal het hier om minimaal 4 personen tot maximaal 12 personen gaan.  De groepsgrote zal per onderdeel verschillend zijn. Over het algemeen zal ik alle sessies in mijn eentje begeleiden.

Systemisch werken (familieopstellingen)

Dit zijn losstaande sessies waar er gekeken wordt naar een thema wat individueel of groepsgerelateerd kan worden ingebracht,. De deelnemers zijn ook meteen representanten in de opstelling. Sessies zullen in groepjes van maximaal 8 personen plaatsvinden.

Mocht je vragen hebben over het groepsaanbod, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan via het contact formulier op deze website.

In Je Kracht sessies

Dit is een traject van een half jaar waar we 1 keer per maand samenkomen met een vast groepje van 4 personen. Het is een moment om te onthaasten en terug in je kracht te komen en je te herinneren wie je in essentie bent. De sessies zijn een combinatie van muziek en klanken, waarbij ik je ook energetisch ondersteun. Je ligt heerlijk op een matras en je hoeft niets anders te doen dan te ontspannen en te 'zijn'. 

(Stilte) wandelingen

In deze wandelingen ga je in groepsverband op pad. Je krijgt een aantal bewustzijnsvragen waar je mee aan de slag gaat terwijl je in stilte een wandeling maakt. Daarna is er de mogelijkheid om dit ook met andere te delen en reflecteren wanneer je die behoefte hebt. 

bottom of page