top of page

Lichaamsgerichte energetische therapie

Lichaamsgerichte energetische therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen die heel diep en breed werken waardoor het voor veel klachten ingezet kan worden en geschikt is voor alle leeftijden. 

 

Deze therapie kan onder andere ingezet worden bij:

- Burn-out, stress en vermoeidheid

- Lichamelijke klachten

- Angsten en paniekgevoelens

- Onverwerkte trauma’s

- Weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en onzekerheid 

- Geen vervulling meer vinden in je baan of zoekend zijn

- In gevecht zijn met jezelf of je gevoeligheid

- Moeilijke relatie(s) met je partner of familie

- Moeite hebben met keuzes maken of een richting kiezen

- Steeds tegen hetzelfde thema aanlopen

- Vastzitten en het even niet meer weten

 

Tijdens een sessie wordt er afgestemd welke methodes of technieken jou kunnen helpen om je te bevrijden van je blokkades. Een sessie werkt op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak en helpt je weer in balans te komen. Door de blokkades op te heffen is het lichaam weer in staat om het zelfgenezend vermogen aan te spreken waardoor je klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

In de huidige maatschappij wordt er zoveel van ons verwacht waardoor we soms niet meer dicht bij onszelf kunnen blijven. Met lichaamsgericht energetische therapie gaan we terug naar jou eigen kern, jouw essentie en ontmoet je opnieuw jezelf in alle puurheid zodat je het leven kunt gaan leiden waar je naar verlangt. Je leert beter naar je innerlijke stem te luisteren en meer op je gevoel te vertrouwen. Je gaat intensief met je eigen proces aan de slag en ik begeleid je daarbij.

 

Bij een sessie wordt er goed gelet op de signalen die jouw lichaam (onbewust) uitzendt. Het lichaam kan ons dingen vertellen die ons hoofd niet (meer) weet. Wanneer emoties vastgezet zijn in je lichaam geven deze klachten. Door ruimte te maken voor deze emoties kan alles weer gaan stromen en dat geeft een bevrijdend gevoel. 

 

Een sessie geeft je vaak al diepe inzichten en brengt je innerlijke rust en meer ontspanning.

 

Deze therapie is in 2013 ontwikkeld door Samantha Kee van Centrum Puur. Ik ben door haar opgeleid en gecertificeerd als Therapeut en volg jaarlijks bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen en gecertificeerd te blijven.

bottom of page