top of page
Hartjes_edited_edited.jpg
foto wendy.jpg
Welkom.png

Welkom en fijn je hier te ontmoeten op mijn website. Bij Praktijk PuurHart begeleid ik mensen die vastlopen en worstelen met hun klachten of problemen waardoor ze beperkt worden om voluit te kunnen leven. De tools en technieken die ik gebruik zijn breed inzetbaar en kunnen bij heel veel klachten worden toegepast. Iedereen is welkom, van jong tot oud en alles mag er zijn. Samen kijken we waar jij of je kind vastloopt en wat er nodig is. Ik kijk niet zozeer naar de klacht maar werk een laag dieper zodat er heling op een dieper niveau kan plaats vinden.

 

Een sessie zorgt voor eenheid, balans en bewustwording op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Wanneer dit gebeurt zullen klachten en problemen verminderen of zelfs verdwijnen. Ik heb een rustige en zachte benadering en vind het belangrijk dat jij je veilig kan voelen.

 

Op deze site probeer ik een zo goed mogelijk beeld te geven van datgene wat ik doe en waar ik voor sta. Mocht je na het lezen toch nog vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik ben er voor je…

Your heart is a powerful tool.png

Aanbod

Voor een afspraak of bij vragen kun je hieronder het contact formulier gebruiken. Bellen mag uiteraard ook mocht je dat fijner vinden. Ik sta je graag persoonlijk te woord.

Wat klanten zeggen

Ervaring van anderen:

'Wat een ontzettend warm en prachtig persoon. De energie is open, respectvol en licht. Ik en het belangrijkste mijn dochter voelde dit meteen. Ze werkt vanuit haar hart en voelde haarfijn aan waar de "knelpunten" en uitdagingen lagen zelfs al voor er woorden waren gesproken. Erg bijzonder!'

 

Danielle

Contact
bottom of page